Galite pasirinkti kelias veiklas bei miestus
8 - -
Pasirinkti

Verslo renginiai

GFSI pripažintų maisto saugos vadybos standartų reikalavimų praktinis įgyvendinimas darbo vietoje

Miestas:
Kaunas
Renginio vieta:
Miško g. 11, viešbučio „Europa Royale Kaunas“ konferencijų centre.
Organizatorius:
AVGO GROUP, UAB
Data:
2019 Balandžio 04d.
Pradžia:
09:30
Trukmė:
6 val. 6 min.
Kaina:
109 €376.35 Lt - 129 € 445.41 Lt
Bilietai:
Rezervuoti bilietus

Apie renginį

09:30 - 10:00
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 10:30
Maisto saugos politikos ir pamatuojamų tikslų, uždavinių įgyvendinimas.
Išorinė ir vidinė komunikacija.
Pavaldumas, įsipareigojimai.
Maisto saugos kultūra.
Konfidencialaus pranešimo sistema dėl piktavališkos veiklos.

10:30 - 11:00
Technologinis aprašymas. Gamybos proceso informacija.
Pagrindinių rizikų suvaldymas gamyboje.
Svarbūs valdymo taškai ir būtinosios veiklos programos / valdymo taškai, jų kontrolė, patikrinimas. Koregavimo veiksmai.
Darbas su metalo detektoriais.

11:00 - 12:00
Dokumentų ir įrašų valdymas. Įrašų pildymas.
Žaliavų priėmimas ir monitoringas.
Autentiškumo kontrolė.
Specifikacijų duomenų bazė ir tiekėjų sąrašas.
Paslaugų teikėjų kontrolė ir veiklos monitoringas (kenkėjai, transportas, skalbykla ir kt.)
Neatitiktys, koregavimo ir prevenciniai veiksmai. Neatitiktinio produkto kontrolė.
Atsekamumo sistemos įgyvendinimas ir kontrolė.
Incidentų, įtakojančių maisto saugą, valdymas.

12:00 - 13:00
Pietų pertrauka.

13:00 - 14:00
Maisto apsaugos sistema ir jos įgyvendinimas
Teritorijos, pastatų ir patalpų priežiūra, judėjimo srautai, zonos, įrašai.
Įrengimų priežiūra, įrašai.
Remontai.
Tvarkos palaikymas ir švara.
Taršos svetimkūniais prevencija, priemonės, aptikimo įranga, priemonių įgyvendinimas, įrašai.

14:00 - 14:30
Sanitarija – planai, jų įgyvendinimas, cheminių medžiagų priėmimas, laikymas, efektyvumo kontrolė.
Atliekų tvarkymas – rūšiavimas, tara, laikymas, registracija.
Kenkėjų stebėsena.

14:30 - 14:45
Kavos pertraukėlė.

14:45 - 15:15
Sandėliavimas, galutinė kontrolė, pakrovimas ir išsiuntimas.
Naujų produktų gamyba.
Ženklinimo kontrolė.
Kryžminės taršos alergenais valdymas – priemonės, jų įgyvendinimas.
Laboratoriniai tyrimai – atrinkimo planai, tikslingumas.
Gamybos technologinio proceso kontrolė, įrašai.
Kiekio kontrolė.
Matavimo prietaisų valdymas.

15:15 - 16:00
Personalo higiena – reikalavimai ir jų įgyvendinimas.
Mokymų programa ir kompetencijos įvertinimas.

16:00 - 16:15
Klausimai, diskusijos.


Plačiau apie renginį

www.aplameta.lt
www.svedasupaminklai.lt
www.hres.lt
www.ekosfera.lt
www.gpspartneris.lt