Galite pasirinkti kelias veiklas bei miestus
8 - -
Pasirinkti

Verslo renginiai

BRC Visuotinio maisto saugos standarto 8 versijos reikalavimai, pagrindiniai pakeitimai, papildymai, patikslinimai

Miestas:
Kaunas
Renginio vieta:
Miško g. 11, viešbučio „Europa Royale Kaunas” konferencijų centre.
Organizatorius:
AVGO GROUP, UAB
Data:
2019 Gegužės 14d.
Pradžia:
09:30
Trukmė:
6 val. 6 min.
Kaina:
129 €445.41 Lt - 139 € 479.93 Lt
Bilietai:
Rezervuoti bilietus

Renginio dalyviai:


Apie renginį

09:30 - 10:00
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 10:30
Įžanga, pagrindiniai BRC 8 versijos sukūrimo tikslai siekiant tobulinimo ir įmonių konsultavimo, esminiai pokyčiai BRC Visuotinio maisto standarto 8 versijoje.

10:30 - 11:30
Pakeitimai 1 skyriuje. Vadovybės įsipareigojimai – Pridėtas autentiškumas, maisto saugos ir kokybės kultūros sukūrimas, trumpa užduotis – sukurti trumpą maisto saugos ir kokybės kultūros strateginį planą, pamatuojami maisto saugos tikslai ir pavyzdys (tikslų reikalavimas tas pats, tik pavyzdžiai pagerinti), išplėsti reikalavimai vadovybinei vertinamajai analizei, darbuotojų konfidencialaus pranešimo aukščiausiajai vadovybei sistema, sistemos pavyzdys, BRC ženklo naudojimo reikalavimai.

11:30 - 12:00
Pakeitimai 2 skyriuje. Maisto saugos planas – RVASVT – Gairės, papildyti reikalavimai dėl kompetencijos RVASVT grupės vadovui, papildytas rizikos veiksnių identifikavimas.

Pakeitimai 3 skyriuje. Maisto saugos ir kokybės valdymo sistema – Pakeitimai dokumentų valdyme.

12:00 - 13:00
Pietų pertrauka.

13:00 - 14:00
Pakeitimai 3 skyriuje. Maisto saugos ir kokybės valdymo sistema (tęsinys) – vidaus audito programa, jos sudarymas, išaiškinimas, vidaus audito programos pavyzdys, įmonės inspekcijos, pakeitimai tiekėjų valdyme – pakeitimai žaliavų rizikų valdyme, atskirtas patvirtinimas ir jo sistema nuo veiklos monitoringo, patvirtintų tiekėjų sąrašas, papildomi reikalavimai žaliavų priėmimui, paslaugų teikėjų patvirtinimo reikalavimai, specifikacijų valdymo reikalavimai, pakeitimai koregavimo ir prevenciniuose veiksmuose, detalizuoti reikalavimai atsekamumo sistemai ir išbandymui, papildomi incidentų valdymo reikalavimai dėl kibernetinių atakų suvaldymo, patikslinti reikalavimai, kada įmonė privalo informuoti sertifikavimo įstaigas, esant pažeidimams.

14:00 - 14:30
Pakeitimai 4 skyriuje. Įmonės standartai – Pakeitimai dėl maisto apsaugos, dokumentinės apsaugos analizės atlikimas, grėsmių įvertinimo / suvaldymo planas, infrastruktūros reikalavimų pakeitimai (laiptai, laikinų pataisymų kontrolė).

14:30 - 14:45
Kavos pertraukėlė.

14:45 - 15:15
Pakeitimai 4 skyriuje. Įmonės standartai (tęsinys) – Patikslinimai dėl įrenginių remonto, papildymai dėl taršos svetimkūniais prevencijos, papildymai / patikslinimai dėl svetimkūnių kontrolės įrangos ir procedūrų, patikslinimai dėl CIP sistemos, detalus aplinkos monitoringas, papildymai kenkėjų valdyme.

15:15 - 16:00
Pakeitimai 5 skyriuje. Produkto kontrolė - Papildymai alergenų prevencijoje, produktų autentiškumo suvaldymo planas, papildymai produktų pakavime, papildymai dėl laboratorinių tyrimų.

Pakeitimai 6 skyriuje. Proceso kontrolė - Papildymai gamybos proceso, ženklinimo ir pakuotės kontrolės reikalavimuose.

Pakeitimai 7 skyriuje. Personalas – Papildomi reikalavimai personalo mokymams.

Naujas 8 skyrius - Didelės rizikos, didelės priežiūros ir didelės aplinkos priežiūros gamybos rizikos zonos – Remonto reikalavimai šiose zonose, pakeitimai dėl buitinių patalpų ir pasiruošimo darbui, atliekų tvarkymas šiose zonose.

Kiti nauji reikalavimai (gyvūnų maisto gamybai, prekybai ne įmonėje pagamintais produktais).

16:00 - 16:15
Klausimai, diskusijos.

Lektorius - Marius Kaziliūnas, UAB „Maisto saugos biuras“ direktorius, auditorius.


Plačiau apie renginį

www.aplameta.lt
www.faguru.lt
www.gruzdziumalunas.lt
www.galuotas.lt
www.mokesciulabirintai.lt
www.laidojimopaslaugosdruskininkuose.lt