VIKŠRINIAI „KOMATSU“ EKSKAVATORIAI SU IŠMANIĄJA MAŠINŲ VALDYMO SISTEMA

Paskelbta: 2019-07-18

Baltem AS, Vilniaus filialas „KOMATSU“ EKSKAVATORIAI: Tylūs, saugūs ir patikimi, aplinkai nekenkiantys, paprasti valdyti, patenka tarp geriausiai parduodamų hidraulinių ekskavatorių pasaulyje.

VIKŠRINIAI „KOMATSU“ EKSKAVATORIAI SU IŠMANIĄJĄ MAŠINŲ VALDYMO SISTEMA – PC210LCi-11. Modelyje naudojama novatoriškoji mašinų valdymo ir orientavimo sistema, visapusiškai integruota su kitomis standartinio „Komatsu“ ekskavatoriaus PC210LCi-11 savybėmis ir pranašumais. Išskirtinė valdymo funkcija leidžia sutelkti dėmesį į veiksmingą medžiagų perkėlimą, nesijaudinant dėl per gilaus kasimo arba tikslinio paviršiaus sugadinimo. Privalumai: Inovacijos – integravimas – išmanumas; Automatinis kasimo valdymas tikruoju laiku; Degalus taupantis variklis ir hidraulinė technologija.

VIKŠRINIAI „KOMATSU“ EKSKAVATORIAi SU IŠMANIĄJA MAŠINŲ VALDYMO SISTEMA – PC360LCi-11. Galingas ir nekenkiantis aplinkai: ES IV etapo variklis; Maksimalus našumas ir iMC tikslumas; Reguliuojamas tuščiosios eigos išjungimas; „Komatsu“ degalus taupanti technologija. Išmanusis mašinų valdymas: Inovacijos – integravimas – išmanumas; Automatinis kasimo valdymas tikruoju laiku; Gamykloje visiškai integruotas sprendimas; Išmanusis monitorius su jutikliniu ekranu. Aukščiausios klasės komfortas: Operatoriaus darbo vieta su pneumatine pakaba; Triukšmą mažinanti konstrukcija: geriausia šioje klasėje vertė 71 dB(A); Maža vibracija; Ramus ir našus operatorių darbas. Dėmesys saugai: „Komatsu SpaceCab™“; Patobulinta stebėjimo sistema; Neutralios padėties aptikimo sistema; Saugus įlipimas, paprasta priežiūra.

„KOMATSU“ IŠMANIOJI MAŠINŲ VALDYMO SISTEMA PADIDINA NAŠUMĄ, TIKSLUMĄ, SAUGĄ IR PAVERČIA EKSKAVATORIUS VIENAIS KONKURENCINGIAUSIŲ ŠIANDIENOS RINKOJE.

Platesnę informaciją apie „Komatsu“ ekskavatorius, rasite apsilankę tinklalapyje: www.baltem.lt

Baltem AS, Vilniaus filialas

baltem@baltem.lt