UŽUOLAIDŲ ŠVAROS CENTRAS VILNIUJE, SIŪLO UŽUOLAIDŲ IR ROMANEČIŲ SKALBIMO PASLAUGAS. ATVAŽIUOJAM, NUKABINAM, IŠSKALBIAM IR PAKABINAM !!!

Paskelbta: 2019-05-17

SILKUS, MB Užuolaidų švaros centras Vilniuje, teikia išskirtinai tik užuolaidinių audinių skalbimo ir cheminio valymo paslaugas.

UŽUOLAIDŲ SKALBIMAS: Siūlome 3 užuolaidų skalbimo paketus: SUPER PREMIUM, PREMIUM, STANDART. SUPER PREMIUM – švarios užuolaidos tą pačią dieną! Atvažiuojame į vietą Jums patogią dieną iš ryto, nukabiname užuolaidas, savo skalbykloje jas išmirkome, išskalbiame, išdžioviname, išlyginame. Tos pačios dienos pabaigoje atvykstame pas Jus ir vėl jas pakabiname. PREMIUM – atvažiuojame į vietą Jums patogiu metu, nukabiname užuolaidas, savo skalbykloje jas išmirkome, išskalbiame, išdžioviname, išlyginame. Galiausiai atvykstame pas Jus ir vėl jas pakabiname. Užsakymo įvykdymo trukmė – 2-4 darbo dienos. STANDART – Jūs patys atvežate mums savo užuolaidas (Žemynos g. 2B, Vilnius), jas išmirkome, išskalbiame, išdžioviname, išlyginame. Po visko Jūs pasiimate užuolaidas iš mūsų.

UŽUOLAIDŲ CHEMINIS VALYMAS: Jeigu užuolaidų negalima skalbti, siūlome cheminio valymo paslaugą.

UŽUOLAIDŲ LYGINIMAS: Jeigu patys namuose puikiai tvarkotės su užuolaidų skalbimu, galime pasiūlyti jas tik išlyginti. Tai kruopšus ir kantrybės reikalaujantis darbas, kuriam reikia dar ir patogios darbo vietos. Atneškite savo išskalbtas užuolaidas mums, o mes jas tiesiog išlyginsime.

ROMANEČIŲ IR AUSTRIJIEČIŲ SKALBIMAS: Romanečių ar austrijiečių valymas reikalauja šiek tiek specifinių žinių. Jas reikia išmontuoti, išardyti ir tik tada valyti. Palikite tai mums!

PALIKITE VISUS UŽUOLAIDŲ PRIEŽIŪROS RŪPESČIUS MUMS, O PATYS DŽIAUKITĖS TIK JŲ TEIKIAMAIS PRIVALUMAIS.

MŪSŲ VERTYBĖS - KOKYBĖ, LANKSTUMAS IR DRAUGIŠKAS BENDRAVIMAS SU KLIENTU

Daugiau mūsų darbų rasite Facebooke: https://www.facebook.com/uzuolaidos.karnizai

Platesnę informaciją, apie įmonės teikiamas paslaugas, rasite apsilankę tinklalapyje: www.silkus.lt

SILKUS, MB