TECHNOLOGINIŲ TRANSPORTAVIMO SISTEMŲ IR ĮVAIRIŲ METALO KONSTRUKCIJŲ GAMYBA !!!

Paskelbta: 2022-09-13

PANDMETA, UAB Įmonė projektuoja ir gamina nestandartinius gaminius, pagal individualius užsakymus. Bendrovė turi savo gamybinę bazę, kuri leidžia šiuolaikinių įrengimų pagalba laiku ir kokybiškai vykdyti užsakovų pageidavimus. Įmonėje dirba aukštos kvalifikacijos darbuotojai, kurie patirties įgijo ilgai dirbdami žymiose metalo apdirbimo pramonės įmonėse. UAB „Pandmeta“ gaminama produkcija nuolat tobulinama ir atitinka šiuolaikinius pramonės, žemės ūkio, aplinkosaugos reikalavimus ir pirkėjų lūkesčius.

PAGAL UŽSAKOVŲ PAGEIDAVIMUS PROJEKTUOJAME IR GAMINAME: Technologines transportavimo sistemas ir transportavimo sistemų dalis: ritinininius ir juostinius konvejerius, grandiklinius transporterius, ritininius vežimėlius, pasukamus centrus, įvairių modifikacijų žirklinius keltuvus, įvairių išmatavimų ritinėlius.
Nestandartinius technologinius įrengimus bei įvairias metalo konstrukcijas: konteinerius, talpas skystiems ir biriems produktams, stelažus, vartus, tvoras ir jų elementus, balkonų ir laiptų turėklus, žemės ūkio ir kitos paskirties mašinas bei mechanizmus.

GAMINAMI PRODUKTAI: Hidrauliniai pakeliami stalai; Pasukami traversiniai vežimėliai; Išverčiami konteineriai; Ritininiai transporteriai; Vežimėliai; Rotorinė žoliapjovė – smulkintuvai; Ritinėliai; Pasukimo centrai; Medienos apdorojimo įrenginiai; Ritinėlių tvirtinimo krošteinai; Konvejeriai; Ėdžios gyvuliams šerti; Varomi transporteriai; Mechanizuotas ritininis sandėlys; Seifai; Traversiniai vežimėliai; Nestandartiniai gaminiai; Gaminiai maisto pramonei. Visiems gaminiams suteikiama garantija.

UAB "PANDMETA" GAMINA IR SUTARTU LAIKU TEIKIA KLIENTAMS AUKŠTOS KOKYBĖS PRODUKTUS.

Platesnę informaciją apie gaminamus produktus, rasite apsilankę tinklalapyje: https://pandmeta.lt/

PANDMETA, UAB

www.adordinem.lt