STATYBINIŲ MEDŽIAGŲ PARDAVIMAS, STATYBINIŲ ĮRANKIŲ NUOMA, BALDŲ PROJEKTAVIMAS IR GAMYBA, APLINKOS PRIEŽIŪROS DARBAI !!!

Paskelbta: 2015-08-25

RONER IV, UAB Įmonės UAB "RONER IV " veikla: statybinių medžiagų pardavimas, statybinių įrankių nuoma, nestandartinių baldų gamyba ir projektavimas, aplinkos priežiūros darbai.
RONER group yra patentuotas prekinis ženklas, statybinės medžiagos atitinka visus kokybės standartus ir pasižymi itin aukšta kokybe bei išskirtiniu ilgaamžiškumu. Klientams siūlome didelį pasirinkimą aukštos kokybės statybinių medžiagų. Statybinės medžiagos didmeninėmis kainomis.
Nuomuojame statybiniu įrankius Druskininkų mieste ir rajone.
Gaminame ir montuojame kokybiškus nestandartinius korpusinius baldus: virtuvės, biuro, vonios kambario, vaikų, svetaines, spintas su stumdomomis durimis. Baldus gaminame pagal individualius užsakymus. Projektuojant baldus atsižvelgiam į kliento poreikius ir į baldų mados tendencijas. Gamyboje naudojame aukščiausios kokybes medžiagas. Darbus atliekame visoje Lietuvoje.
Atliekame aplinkos priežiūros darbus Druskininkų mieste ir rajone.
Dėl statybinių įrankių nuomos, baldų gamybos ir projektavimo, bei aplinkos priežiūros darbų skambinkite tel. +37065572277
Detalesnę informaciją apie statybinių medžiagų pardavimą galite sužinoti apsilankę internetineme tinklalapyje www.roner.lt arba mūsų parduotuvėje adresu: Gardino g.57, Druskininkai

RONER IV, UAB

www.sekluva.lt