PROFESIONALIOS BUHALTERINĖS IR AUDITO PASLAUGOS ĮMONĖMS !!!

Paskelbta: 2018-12-20

AUDITĖJA, UAB UAB”Auditėja” – audito ir apskaitos įmonė Kaune. Įmonės tikslas padėti klientams susigaudyti versle, nepasimesti mokesčių tankumyne ir nukreipti sėkmingo verslo link. Mes siekiame teikti kokybiškas paslaugas ne tik vieną kartą, bet visą laiką, todėl kokybiškas paslaugų teikimas klientui - mums svarbiausia.

TEIKIAMOS PASLAUGOS: AUDITAS: Finansinių ataskaitų auditas, Finansinių ataskaitų peržvalga, ES fondų lėšomis finansuojamų projektų auditas. APSKAITA: Buhalterinės apskaitos vedimas pagal pateiktus dokumentus. Naudojamos programos: „Būtent“ ir „Microsoft Dynamics NAV“ per nuotolines darbo vietas. DARBO UŽMOKESTIS: Darbuotojų atlyginimų ir susijusių mokesčių apskaičiavimas. VMI ir SODROS deklaracijų teikimas. KONSULTACIJOS: Mokesčių klausimais, Apskaitos klausimais. Konsultacijas teikiame savo biure, telefonu ir el.paštu. Turite klausimų, susisiekite.

Įmonė glaudžiai bendradarbiauja su audito įmone, kuri priklauso tarptautiniam tinklui, todėl turi patirties teikiant audito ir apskaitos paslaugas ne tik Lietuvos, bet ir užsienio klientams. Paslaugas gali teikti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis, gali padėti organizuoti apskaitos vedimą per nuotolines darbo vietas.

TAPKITE MŪSŲ KLIENTAIS IR MES BŪSIME JUMS IŠTIKIMI PAGALBININKAI, NE TIK SKAIČIUOJANT PINIGUS, BET IR SPENDŽIANT SUDĖTINGAS VERSLO PROBLEMAS.

Platesnę informaciją, apie įmonės teikiamas paslaugas, rasite apsilankę tinklalapyje: www.auditeja.l

AUDITĖJA, UAB

info@auditeja.lt