PREKYBA STOGŲ DANGOMIS IR JŲ PRIEDAIS. PREKIAUJAME VISOMIS STOGŲ DANGOMIS !!!

Paskelbta: 2018-03-26

NORD PROFIL, UAB Prekyba stogų dangomis ir priedais. Prekiaujame visomis stogų dangomis ir siūlome platų prekių asortimentą. Parduodamos Stogų dangos: Šlaitinai stogai: plieninės dangos, beasbestinis šifers, čerpės, skalūninė stogo danga; Plokšti stogai: prilypdoma bituminė ir PVC danga, termoizoliacinės ir daugiasluoksnės plokštės, konstrukcinai profiliai. Stogų priedai: plevelės,pakalimo profiliai, lietaus nuvedimo sistemos, kaminų sistemos, stogų langai.
Taip pat klientams siūlome itin platų išskirtinių statybinių medžiagų asortimentą: Termoizoliacines medžiagas, Hidroizoliacines medžiagas, Statybinius blokelius, Grindinio trinkelės, Plienines tvoras. Įmonė gamina ir parduoda statybines medžiagas: Termoizoliacines plokštes "HYDROTHERM” plokštiems stogams; Teptinius hidroizoliacinius produktus "IZOFLEX” bitumo ir polimerų pagrindu: hermetikai, mastikos, gruntai; Polimerinę hidroizoliaciją "HYDROFLEX”
Įmonė teikia: stogų dengimo, keitimo, renovacijos ir remonto paslaugas.
***VISOS MŪSŲ SIŪLOMOS STATYBINĖS MEDŽIAGOS YRA AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS !!!***
Platesnę informaciją apie įmonės parduodamą produkciją ir teikiamas paslaugas, rasite apsilankę tinklalapyje: www.stogodanguprekyba.lt

NORD PROFIL, UAB

info@stogodanguprekyba.lt