NAUJIENA !!! VALANTI, RAMINANTI, DETOKSIKUOJANTI VEIDO PROCEDŪRA SU CHRISTINOS KOSMETIKA – BIOPHYTO LINIJA !!! GROŽIO SALONE “ESFIRI” VILN IUJE

Paskelbta: 2019-04-16

ESFIRI, grožio salonas, UAB LIFRIJA Jei jūsų oda riebi su išsiplėtusiomis poromis, pleiskanojanti, raustanti, yra bėrimų ir inkštirų, nelygus odos tonas, pilkas atspalvis ši procedūra Jums. Procedūra atliekama visiems odos tipams: probleminei, riebiai, mišriai odai.

IŠ KARTO PASTEBIMAS PROCEDŪROS POVEIKIS: Valo odą, šalina riebalų perteklių, minkština komedonus, sutraukia poras; Gerina mikrocirkuliaciją, detoksikuoja, regeneruoja; Panaikina hiperemiją ir mažina uždegimo požymius; Pagerina odos spalvą ir tekstūrą; Giliai drėkina ir minkština odą. Procedūros trukmė apie 60 min.

CHRISTINOS KOSMETIKA – BIOPHYTO LINIJA:
BioPhyto Anti Rougeurs mask: Raminanti kaukė praturtinta aktyviais ingredientais ženkliai mažina paraudimus, pašalina hiperemijos simptomus ir patinimą. Suteikia odai šviežumo ir pailsėjusią išvaizdą. BioPhyto Revitalizing Mask: Skirta papilkėjusiai ir nepakankamai elastingai odai.. Oda akivaizdžiai tampa standesnė, lygesnė ir švytinti. BioPhyto Seb-Adjustor Mask: Valo odą, absorbuoja riebalų perteklių, sutraukia poras nesausindama odos, turi keratolitinį ir priešuždegiminį poveikį. BioPhyto Zaatar Mask: Kaukė turi stiprų raminantį, antioksidantinį ir gydomąjį poveikį. Stiprina apsauginę odos sistemą ir sugražina jos natūralų tonusą.

BioPhyto Balancing Cream: Pasižymi drėkinančiu ir maitinančiu poveikiu. Normalizuoja odos riebalinių liaukų gamybą, mažina blizgesį. Ramina ir gaivina veido odą. BioPhyto Enlightening Eye and Neck Cream: Suteikia neprilygstamą priežiūrą jautriai odai: drėkina, stiprina kapiliarų sieneles, mažina patinimą ir tamsius ratilus. Tai specialus produktas skirtas gležnos odos priežiūrai. BioPhyto Normalizing Night Cream: Prabangus maitinamas kremas specialiai skirtas atstatyti pažeistą ir pleiskanojančią odą. BioPhyto Ultimate Defense Day Cream SPF 20: Drėkina ir minkština odą. BioPhyto Ultimate Defense Tinted Day Cream SPF 20: Drėkina ir minkština odą. Kremas su lengvu tonu maskuoja odos paraudimus. Išlygina odą, pagerina jos tekstūrą ir spalvą. BioPhyto Zaatar Cream: Naudojamas kaip papildoma gydomoji priemonė esant estetinėms odos problemoms. Ramina odą ir padeda pašalinti toksinus.

BioPhyto Herbal Complex: Giliai valo odą, gerina kraujo apytaką, turi antiseptinių savybių, skatina regeneraciją ir prisotina odą vitaminais. BioPhyto Mild Facial Cleanser: Gelinis valiklis su gydomosiomis žolelėmis švelniai nuvalo paviršinius nešvarumus, odos riebalų perteklių ir makiažą.. BioPhyto Refreshing Toner: Aktyvūs ingredientai su terapiniu poveikiu reguliuoja riebalinių liaukų veiklą ir išvalo odą. Tonikas papildo pirminio nuvalymo etapą, drėkina odą ir suteikia švaraus gaivumo jausmą.

CHRISTINA PRODUKCIJA SKIRTA PROFESIONALIEMS KOSMETOLOGAMS BEI REIKLIEMS KLIENTAMS.

Platesnę informaciją, apie Grožio salono teikiamas paslaugas, arsite apsilnakę tinklalapyje: www.esfiri.lt

ESFIRI, grožio salonas, UAB LIFRIJA

(5) 2620230