METALO APDIRBIMAS IR TVIRTINIMO DETALIŲ GAMYBA !!!

Paskelbta: 2019-07-11

KAVERA, UAB UAB „Kavera“ specializuojasi metalo apdirbimo srityje. Pagrindinės veiklos – metalo apdirbimas ir tvirtinimo detalių gamyba. UAB „Kavera“ - tikslinių mechaninių komponentų gamintojas, naudojantis modernias CNC mašinas, taip pat įprastines metalo pjovimo įrangas. Įmonė įvairioms pramonės sritims tiekia gaminius iš plieno, aliuminio, plastiko, spalvotųjų metalų.

TVIRTINIMO DETALIŲ GAMYBA: Naudodami šiuolaikinius programinio valdymo (CNC) tekinimo ir frezavimo centrus, taip pat ir universalius metalo apdirbimo įrenginius, siūlome aukštą gaminių kokybę, konkurentabilias kainas ir gamybos terminus. Galime pagaminti gaminius nuo vieno iki keleto tūkstančių vienetų.

METALO APDIRBIMO PASLAUGOS: Mechaninis apdirbimas programinio valdymo staklėmis; Frezavimas; Tekinimas; Gręžimas universaliais metalo apdirbimo įrenginiais. Siūlome aukštą paslaugų kokybę ir konkurentabilias kainas.

Įmonė kasmet auga, investuoja į produkto kokybę, darbuotojų švietimą, naują įrangą, gamybos įrenginius ir geresnį aptarnavimą klientams. Bendrovė savo produkciją tiekia ne tik Lietuvos rinkai, bet ir eksportuoja savo gaminius į Vokietiją, Suomiją, Švedija,
Latviją.

UAB „KAVERA“ GALI PASIŪLYTI AUKŠTOS KOKYBĖS PRODUKTUS IR PASLAUGAS.

Platesnę informaciją apie įmonės teikiamas paslaugas, galite rasti apsilankę tinklalapyje: www.kavera.lt arba paskambinę: Mob. tel.: 8 (696) 66005; 8 (698) 10048.

KAVERA, UAB

info@kavera.lt