MĖSOS PERDIRBIMO ĮRANGA, PLATUS PRODUKCIJOS PASIRINKIMAS !!!

Paskelbta: 2019-01-08

BALTGINA, UAB UAB "Baltgina" – viena didžiausių maisto pramonės įrangos tiekėjų Lietuvoje. Mūsų specializacija – mėsos produktų gamybos įmonių ir skerdyklų aprūpinimas įranga, įrengimų remontas bei priežiūra. Mažesnėms įmonėms siūlome kokybišką naudotą įrangą su garantijomis.

Parduodama produkcija: MĖSOS PERDIRBIMO ĮRANGA: Kimštuvai; Kuteriai; Maišyklės; Ledo generatoriai; Rūkyklos; Virimo įranga; Klipsatoriai; Mėsmalės; Injektoriai; Masažuotojai; Autoklavai; Vakuuminio pakavimo įrenginiai; Plovimo mašinos; Kaulų pjaustymo įrenginiai; Šaldytų mėsos blokų smulkintuvai; Separatoriai; Pagalbinė įranga; Gyvulių varymo ir svaiginimo įranga; Pjaustymo įrenginiai; Odos ir plevelės nuėmimo įrengimai; Konservų uždarymo įranga; Gastronominė įranga; Skerdienos dalinimo pjūklai; Šerių pešimo-plikinimo vonios; Svaiginimo boksai; Įranga medžiotojams; Nedidelės rūkyklėlės; Žarnų valymo įrengimai; Mėsininko įrankiai; Mėsos prandinimo spintos; Oro linijos skerdykloms; Atsarginės dalys.

Esame daugelio žymiausių europinių maisto pramonės įrangos gamintojų atstovai Lietuvoje bei Latvijoje, todėl klientams galime pasiūlyti pačius naujausius technologinius sprendimus gamybos procesų tobulinimui.

SIŪLOME JUMS PLATŲ ĮRANGOS PASIRINKIMĄ, GREITĄ PREKIŲ PRISTATYMĄ, KFALIFIKUOTAS KONSULTACIJAS IR NEPRIEKAIŠTINGĄ APTARNAVIMĄ !!!

Platesnę informaciją, apie parduodamą produkciją ir teikiamas paslaugas, rasite apsilankę tinklalapyje: www.baltgina.lt

BALTGINA, UAB

baltgina@baltgina.lt