MAISTO BEI KITŲ KASDIENINIŲ PREKIŲ PARDUOTUVĖ INTERNETE -www.babune.lt SIŪLO ĮVAIRŲ BEI IŠSKIRTINĮ PREKIŲ ASORTIMENTĄ !!!

Paskelbta: 2020-04-09

BALTIJOS BRETLINGIS, UAB Apsilankę internetinėje parduotuvėje: www.babune.lt, galite įsigyti įvairių maisto bei kasdieninių prekių. Klientams pateikiame kuo įvairesnį bei išskirtinį asortimentą.

MAISTO PREKĖS: SALDAINIAI: Irisai; Kramtukai; Marmeladiniai; Želiniai; Šokoladiniai; Glaistyti; Kieta karamelė; Karamelė su įdaru; Guminukai; Saldainių dėžutės. SAUSAINIAI: Neglaistyti; Glaistyti; Sausainiai su įdaru, pertepimu; Fasuoti sausainiai. KONDITERIJA: Vafliai; Vamzdeliai; Krepšeliai užkandžiams; Kukurūzai; Griliažas; Keksai; Pyragai; Vyniotiniai; Biskvitai; Zefyrai; Chalva; Batonėliai; Šokolado plytelės. UŽKANDŽIAI: Krekeriai; Trapučiai. GĖRIMAI: Arbata; Cikorijų gėrimai; Sultys; Nektarai; Sulčių gėrimai; Sirupai; Topingai; Vanduo. BAKALĖJA: Prieskoniai; Sultiniai; Greitai paruošiamos sriubos; Cukrus; Druska; Aliejus; Padažai; Pieno produktai. KONSERVUOTA PRODUKCIJA: Žuvies ir mėsos konservai; Konservuota produkcija stikle; Konservuotos daržovės ir vaisiai; Medus.

NE MAISTO PREKĖS: PROGINĖS PREKĖS: Balionai; Gimtadienio kepurėlės; Kokteilių segtukai; Vienkartinės lėkštės; Gimtadienio Žvakutės; Šventinės kaukės; Įsmeigiamos vėliavėlės. NAMŲ APYVOKOS REIKMENYS: Šiukšlių maišai; Maistinės plevelės; Kepimo maišeliai; Grindų šluostės. ŠUNŲ, KAČIŲ PREKĖS: Šunų ėdalai ir kramtalai; Kačių ėdalai; Kraikas katėms. BUITINĖS CHEMIJOS PREKĖS: Oro gaivikliai; Skysti skalbikliai; Koncentruoti skalbikliai; Skalbiamieji milteliai; Minkštikliai; Indų plovikliai; Cheminiai valikliai; Langų valikliai. HIGIENOS PRIEMONĖS: Šampūnai; Dušo želė; Dantų šepetėliai; Drėgnos servetėlės. AVALYNĖS PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS: Batų tepalai; Antibakteriniai batų dezodorantai; Batų kempinelės; Batų impregnantai.

TIKIMĖS, KAD MŪSŲ INTERNETINĖJE PARDUOTUVĖJE (www.babune.lt) RASITE PREKIŲ TIEK KASDIENIAM VARTOJIMUI TIEK IR SAVO ŠVENTEI !!!

BALTIJOS BRETLINGIS, UAB

bretlingis@bretlingis.lt