"KOMATSU“ - STATYBINĖS TECHNIKOS PARDAVIMAS !!!

Paskelbta: 2019-07-04

Baltem AS, Vilniaus filialas Esame vieno didžiausių pasaulyje statybinių bei kalnų pramonės savaeigių mašinų gamintojo „Komatsu“ oficialus atstovas Lietuvoje. „Komatsu“ yra pirmaujantis statybų ir kasimo įrenginių gamintojas, kurio asortimente galima rasti visa, kas tik gali būti vadinama judančiais statybos ir kasybos įrenginiais.

Parduodame „Komatsu“ statybinę ir kasybos techniką: Ekskavatorius, Buldozerius, Krautuvus, Savivarčius, Autogreiderius.

„KOMATSU“ EKSKAVATORIAI. Mini ekskavatoriai; Vikšriniai midi ekskavatoriai; Vikšriniai ekskavatoriai; Ratiniai ekskavatoriai; Karjerų ekskavatoriai. „Komatsu“ ekskavatoriai; tylūs, saugūs ir patikimi, paprasti valdyti. „Komatsu“ ekskavatoriai patenka tarp geriausiai parduodamų hidraulinių ekskavatorių pasaulyje.

„KOMATSU“ BULDOZERIAI. Buldozeriuose, patogi operatoriaus aplinka suderinta su naujausiomis buldozerių technologijomis, užtikrinančiomis didelį našumą visame darbo cikle. „Komatsu“ buldozeriuose gali būti montuojamos išmaniosios mašinų valdymo sistemos, padidinančios našumą ir lyginimo darbų efektyvumą. Dėl kokybiškų komponentų ir unikalios važiuoklės konstrukcijos „Komatsu“ buldozeriai yra rentabiliausi savo klasėje.

„KOMATSU“ KRAUTUVAI. EKSKAVATORINIAI KRAUTUVAI. Apima modelius su standžiuoju rėmu ir 2 arba 4 vairuojamaisiais ratai; Visapusiškas operatoriaus darbo vietos optimizavimas, moderniausi techniniai sprendimai ir platus pasirinktinės įrangos bei konfigūracijų asortimentas. MAŽIEJI KRAUTUVAI: Galingi, efektyvūs ir patogūs naudoti, demonstruoja įspūdingą kasimo jėgą ir keliamąją galią bei tobulai tinka labai įvairioms užduotims atlikti; „Komatsu“ galingas ir kompaktiškas variklis užtikrina mažas degalų sąnaudas ir mažą išmetamąją taršą, riboja triukšmo lygį ir vibraciją, bet garantuoja puikų patikimumą ir efektyvumą. RATINIAI KRAUTUVAI: Universalūs ir tobulai derinantys galią, patogumą ir patikimumą, visada užtikrina išskirtinę traukos jėgą ir ypač mažas degalų sąnaudas.

„KOMATSU“ SAVIVARČIAI. Gali transportuoti sunkius krovinius greitai, lengvai ir rentabiliai: Modernaus dizaino modeliuose su standžiuoju arba lankstiniu rėmu montuojami galingi varikliai: Visi komponentai – nuo transmisijos sistemos ir važiuoklės iki ašių ir pakabos – pagaminti taip, kad kasdien atlaikytų varginančius įtempius ir užtikrintų didžiausią patikimumą.

„KOMATSU“ AUTOGREIDERIAI. Didelis našumas ir mažos degalų sąnaudos; Aukščiausios klasės operatoriaus patogumas; Optimizuota darbinė įranga; Ilga ratų bazė ir trumpas sukimosi spindulys; Patikimumas ir priežiūra. Greideriai suderina populiarias ankstesnių modelių charakteristikas su ES IV etapo varikliu ir kitomis ypatybėmis, apimančiomis našumą, degalų naudojimo efektyvumą, patogumą operatoriui, saugą ir paprastą techninę priežiūrą.

„KOMATSU“ - PIRMAUJANTIS STATYBŲ IR KASIMO ĮRENGINIŲ GAMINTOJAS, SIŪLANTIS PLATŲ ĮRENGINIŲ ASORTIMENTĄ !!!

Platesnę informaciją, apie įmonės parduodamą „Komatsu“ statybinę techniką, rasite apsilankę tinklalapyje: www.baltem.lt

Baltem AS, Vilniaus filialas

baltem@baltem.lt