KOKYBIŠKOS IR PATIKIMOS ŽEMĖS ŪKIO TECHNIKOS PARDAVIMAS

Paskelbta: 2019-04-29

TECHNIKOS TIEKIMO KOMPANIJA, UAB Parduodame ir aptarnaujame kokybišką žemės ūkio techniką: Bulvių technika, Daržovių technika, Cukrinių runkelių technika. Mūsų tiekėjai – žinomi vakarų europos žemės ūkio technikos gamintojai. Parduodame Grimme bulvių techniką, kuri užima lyderiaujančias pozicijas ne tik Lietuvoje bet ir visame pasaulyje.

BULVIŲ TECHNIKA: KAUPIKAI: Dviejų, Keturių, Šešių ir Aštuonių vagų Rotaciniai kaupikai, skirti intensyviam dirvos išpurenimui, grumstų susmulkinimui. Dviejų, Keturių, Šešių ir Aštuonių vagų. Kaupikai naudojami mechaniniam piktžolių naikinimui ir vagų kaupimui. AKMENŲ ATSKIRIMUI: Separatoriai akmenų ir grumstų pašalinimui vagose. BULVIŲ SODINAMOSIOS: Dviejų ir Keturių vagų sodinamosios. GRIMME BULVIŲ KOMBAINAI.

DARŽOVIŲ TECHNIKA: SVOGŪNŲ LAPŲ NUPJOVĖJAI-HOLARAS – Svogūnų žalienų nupjovėjai. SVOGŪNŲ PAKĖLIKAI: Svogūnų pakėlėjai pasižymi dideliu stabilumu ir tvirta konstrukcija.

CUKRINIŲ RUNKELIŲ TECHNIKA: Vagų sėjamoji skirta cukrinių runkelių, cikorijos ir rapso tiksliam sėjimui. Cukrinių runkelių kombainai.

SANDĖLIŲ TECHNIKA: Priėmimo Bunkeriai. Užkrovimo transporteriai. Rušiuotuvai. Dėžių užpylėjai.

PARDUODAME IR APTARNAUJAME KOKYBIŠKĄ IR PATIKIMĄ ŽEMĖS ŪKIO TECHNIKĄ !!!

TECHNIKOS TIEKIMO KOMPANIJA, UAB

ttk@bulviutechnika.lt