„GEOMAX“ PROFESIONALI MATAVIMO ĮRANGA !!!

Paskelbta: 2018-03-06

GPS PARTNERIS, UAB UAB "GPS partneris" yra oficialus šveicarų kompanijos "GEOMAX" AG atstovas Lietuvoje. GeoMax kompanija skiria ypatingą dėmesį savo gaminamai matavimo įrangai. Prietaisai, pasižymintis pačiomis puikiausiomis eksplotacinėmis savybėmis. UAB "GPS partneris“ prekiauja profesionalia matavimo įranga ir siūlo platų matavimo įrangos asortimentą.
UAB "GPS partneris“ taip pat prekiauja profesionalia GPS įranga, elektroniniais tacheometrais, optiniais, skaitmeniniais ir lazeriniais nivelyrais, lazeriniais atstumo matuokliais (DISTO), GIS ir geodezine įranga, žemės ūkio mašinų valdymo sistemomis, ypač aukšto tikslumo monitoringo sistemomis. Teikia įvairias paslaugas: Geodezinės įrangos nuomos paslaugas; Atlieka visų parduodamų prietaisų apmokymus. Perkantiems naują įrangą apmokymai yra nemokami; Teikia nemokamas konsultacijas visiems besidomintiems siūloma įranga ar paslaugomis bei techninę pagalbą telefonu visiems savo klientams; Atliekame pilną įrangos garantinį ir pogarantinį aptarnavimą bei būtiną įrangos priežiūrą.
Išsamesnę informaciją, apie parduodamą „GEOMAX“ matavimo įranga, rasite apsilankę tinklalapyje: www.gpspartneris.lt
"GEOMAX" PROFESIONALI MATAVIMO ĮRANGA LENGVAI PRIENAMA UŽ PATRAUKLIĄ KAINOS IR KOKYBĖS SANTYKĮ !!!

GPS PARTNERIS, UAB

mail@gpspartneris.lt