EKSKAVATORINIS KRAUTUVAS „KOMATSU“ WB93R-8

Paskelbta: 2019-07-30

Baltem AS, Vilniaus filialas „Komatsu“ ekskavatoriniai krautuvai apima modelius su standžiuoju rėmu ir 2 arba 4 vairuojamaisiais ratais. Ekskavatorinis krautuvas Komatsu WB93R-8 - visapusiškas operatoriaus darbo vietos optimizavimas, moderniausi techniniai sprendimai ir platus pasirinktinės įrangos bei konfigūracijų asortimentas.

NAUJOJO WB93R MODELIO SAVYBĖS IR PRANAŠUMAI: ES IV etapo išmetamosios taršos standartų atitiktis; Didesnė variklio galia, siekianti 75 kW (bendroji); Klampioji variklio ventiliatoriaus sankaba – mažesnis triukšmas, mažesnės degalų sąnaudos; Didesnis degalų naudojimo efektyvumas; Didelės skiriamosios gebos daugiafunkcis 7 col. skystųjų kristalų (LCD) spalvinis monitorius su momentinių degalų sąnaudų rodmeniu – patogu operatoriui – „Komatsu“ technologija; Didesnis aušinimo efektyvumas, nes optimizuoti visi sistemos komponentai (aušinimo radiatorius, radiatoriaus ventiliatorius, komponentų išdėstymas); Priežiūrai svarbi informacija rodoma monitoriuje; Papildomas variklio išjungimo jungiklis – didesnė sauga.

DĖL ŠIUOLAIKIŠKO STILIAUS, AUKŠČIAUSIOS KLASĖS PATOGUMO IR LABAI NAŠIOS „KOMATSU“ TECHNOLOGIJOS NAUJIEJI „KOMATSU“ EKSKAVATORINIAI KRAUTUVAI NEABEJOTINAI ATKREIPS Į SAVE DĖMESĮ NEPAISANT NAUDOJIMO VIETOS IR ATLIEKAMOS UŽDUOTIES.

Daugiau informacijos https://baltem.lt/komatsu/ekskavatoriniai-krautuvai/

Baltem AS, Vilniaus filialas