DIDMENINĖ PREKYBA. VEIDO KAUKĖS IR SKYDELIAI SU LOGOTIPU AR UŽRAŠU.

Paskelbta: 2020-09-16

MAKO REKLAMA, UAB Šiuo metu apie apsaugines priemones kalbama labai daug – tai gali būti ir puiki dovana Jūsų verslo klientams, partneriams. Svarbiausia, kad pasirenkamos apsauginės priemonės bus „puošiamos“ Jūsų logo arba užrašu, tad suasmeninkite daiktus, kurie suteikia daugiau apsaugos ir tuo pačiu pasitikėjimo savimi einant į verslo susitikimus. Ypač unikali dovana yra apsauginiai veido skydeliai bei kaukės, kurios rodo, kad Jums rūpi žmonių saugumas.

APSAUGINĖ VEIDO KAUKĖ SU LOGOTIPU: Daukartinio naudojimo veido kaukė pagaminta iš 55% polyamido ir 45% poliesterio. Dėl savo sudėties veido kaukė yra lengvai plaunama ir gali būti daugkartinio naudojimo. Ši veido kaukė nėra medicininio naudojimo. Tai kasdieninio naudojimo veido apdangalas. Veido kaukė dekoruojama logotipu ar užrašu.

APSAUGINĖ VEIDO KAUKĖ „PROTECTION“ SU UŽRAŠU: Apsauginė veido kaukė PROTECT su klostėmis. kuri saugo, stabdo bakterijų dauginimąsi, palaiko higieną ir švarą ilgesnį laiką,dėl joje naudojamų sidabro jonų.Antibakterinis audinys, 100 % medvilnė. Pralaidus orui, todėl drėgmė audinyje neišsilaiko. Švelnus audinys puikiai prisitaiko prie odos. Daugkartinio skalbimo pluoštas - sidabro jonai išsilaiko iki 30 skalbimo kartų. Trikotažas turi OEKO-TEX sertifikatą.

APSAUGINĖ VEIDO KAUKĖ „COMFORT“ SU LOGOTIPU. Kaukė pasiūta pagal UAB "MAKO REKLAMA" užsakymą. Patogi, lengva, gerai kvėpuojanti kaukė pasiūta iš sertifikuoto trikotažo su sidabro jonais. Antibakterinis audinys, 100 % medvilnė. Pralaidus orui, todėl drėgmė audinyje neišsilaiko. Švelnus audinys puikiai prisitaiko prie odos. Daugkartinio skalbimo pluoštas - sidabro jonai išsilaiko iki 30 skalbimo kartų. Trikotažas turi OEKO-TEX sertifikatą. Kaukė gali būti dekoruojama logotipu arba užrašu pagal iš anksto suderintą maketą.

SUBLIMACINĖ APSAUGINĖ VEIDO KAUKĖ. Elastinės juostelės gali būti baltos arba juodos spalvos. Šią kaukę galima personalizuoti ir pagaminti pagal visus Jūsų norus. Pristatoma individualioje pakuotėje. Minimalus užsakymo kiekis 500 vnt.

APSAUGINIS VEIDO SKYDELIS „PROTECT“ SU LOGOTIPU. Pagamintas iš plastiko ir patogaus elastinio raiščio. Paprastas, nebrangsus ir patogus veido skydelis gali būti naudojamas daug kartų. Po naudojimo nuplovus ir dezinfekavus galima vėl. Būkite saugūs patys ir pasirūpinkite artimųjų saugumu. Apsauginis veido skydelis - puiki verlso dovana ir reklaminė priemonė su logotipu ar užrašu.

SERTIFIKUOTAS VEIDO SKYDELIS. CE sertifikuotas apgaubiamas veido skydelis. Rėmelyje yra antimikrobinė BIOMASTER technologija, kuri užtikrina apsauga nuo kenksmingų mikroorganizmų dauginimosi. PET skydelis lengvai ir aptikimai prisegamas prie rėmo. Pagaminta Jungtinėje Karalystėje.

MEDICININIS VEIDO SKYDELIS SU SPAUDA. CE sertifikuotas apgaubiamas veido skydelis. Rėmelyje yra antimikrobinė BIOMASTER technologija, kuri užtikrina apsauga nuo kenksmingų mikroorganizmų dauginimosi. PET skydelis lengvai ir aptikimai prisegamas prie rėmo. Pagaminta Jungtinėje Karalystėje.

REKLAMINIS SERTIFIKUOTAS VEIDO SKYDELIS SU LOGOTIPU. Apsauginis skaidrus veido skydelis pagamintas iš RPET medžiagos.
REKLAMINIS VEIDO SKYDELIS SU LOGOTIPU. Veido skydelis kurio priekis pagamintas iš skaidrios PET medžiagos. Skydelis pritaikytas Jūsų galvos formai dėl savo elastingos gumos. Daugkartinio naudijomo.

VEIDO SKYDELIS PAGAMINTAS IŠ POLIKARBONATO. Veido skydelis pagamintas iš polikarbonato. Pristatomas kiekvienas atskirai, pats skydelis apklijuotas popieriumi dėl užtikrinto saugumo.

REKLAMINIS VEIDO SKYDELIS SU JŪSŲ SPAUDA. Veido skydelis su reguliuojama juostele pagamintas iš skaidraus PET, atsparus alkoholio dezinfekcinėms ir kitoms valymo priemonėms. Minimalus užsakymo kiekis 35 vnt.

Visos prekės atitinka visus saugumui keliamus reikalavimus bei ES standartus.

Plačiau apie parduodamas prekes, rasite apsilankę tinklalapyje: https://logoreklama.lt/apsaugines-priemones/

Dėl kainos bei užsakomo kiekio teirautis telefonu: +370 64636556.

Taip pat mus rasite Facebooke. https://www.facebook.com/logoreklama1

MAKO REKLAMA, UAB