BUHALTERINĖS PASLAUGOS, ĮMONIŲ STEIGIMAS, ĮMONIŲ PARDA VIMAS IR PIRKIMAS, ĮMONIŲ TEISĖS PASLAUGOS !!!

Paskelbta: 2015-11-18

EXPRESS SALE,  MB Mes teikiame šias paslaugas: įmonių steigimą, buhalterines paslaugas, įmonių pirkimą ir pardavimą, įmonių teisės paslaugas.
BUHALTERINĖS PASLAUGOS: Mokestinės ir finansinės apskaitos vedimas; Pirkimų ir pardavimų registravimas; Kasos ir banko dokumentų registravimas; Ilgalaikio turto apskaita ir nusidėvėjimo skaičiavimas; Trumpalaikio turto kiekinė ir suminė apskaita; Darbo užmokesčio apskaičiavimas ir registravimas ir t.t. Mes pasirengę pasirūpinti Jūsų įmonės buhalterine apskaita. Kiekvienai įmonei pagal jos veiklos pobūdį ir poreikius pritaikysime individualų mažiausios kainos pasiūlymą !!!
ĮMONIŲ STEIGIMAS: Visų juridinių formų įmonių steigimas. Galimybė patiems išsirinkti pavadinimą. Steigiame įvairių teisinių formų juridinius asmenis UAB, IĮ, MB, VŠĮ, AB, TŪB, KŪB, Asociacijas, Labdaros ir paramos fondus. Kreipkitės į mūsų konsultantą ir pasirinkite Jums tinkamiausią įmonės steigimo variantą!
ĮMONIŲ PARDAVIMAS: Per 1 dieną paruošime dokumentus ir tapsite įmonės savininku! Jums tereiks vieną kartą atvykti į notarų biurą ir įsigyti naujai įsteigtą ir veiklai paruoštą UAB.
ĮMONIŲ PIRKIMAS: Mes siūlome perimti Jūsų turimą įmonę. Įmonę perimame ir dokumentus registrų centre pakeičiame per 4-5 d.d.
ĮMONIŲ TEISĖ: Įstatinio kapitalo didinimas, mažinimas; Įstatų/nuostatų keitimas; Buveinės adreso keitimas; Įmonių pertvarkymas; Akcininkų sąrašo teikimas per JADIS sistemą; Įmonės pavadinimo keitimas bei kitos paslaugos.
Siūlome pasinaudoti mūsų teikiamomis paslaugomis. Daugelį šių paslaugų galime suteikti internetu naudojantis Registrų centro sistema. Sutaupysime jūsų laiką ir pinigus, kurių nereikės išleisti brangioms notarų paslaugoms!

SUSISIEKITE SU MUMIS !!!
Platesnę informacija ir kainas, rasite apsilanke mūsų tinklalapyje: www.expressaccounting.lt Dėl platesnės informacijos susisiekite tel. +37061632595 (Aina). Arba el. paštu: info@expresssale.lt

EXPRESS SALE, MB

info@expresssale.lt