BALKONŲ STIKLINIMAS KAUNE !!! UAB "LIMPAKA"- BALKONŲ STIKLINIMO EKSPERTAI !!!

Paskelbta: 2019-04-15

LIMPAKA, UAB UAB „LIMPAKA“ pagrindinė veiklos sritis - balkonų stiklinimas Kaune. (www.aliuminiaibalkonai.lt). Galime pasiūlyti balkonų stiklinimą aliuminio bei plastiko konstrukcijomis.

SLANKIOJANTI ALIUMINIO BALKONO STIKLINIMO SISTEMA: vertinama dėl savo dizaino, kuris suteikia lengvumo įspūdį ir tuo išsiskiria iš kitų sistemų. Ši sistema bus geriausias pasirinkimas, jei Jūsų balkonas nedidelis, siauras arba jame laikote daug daiktų ar baldų. Slankiojanti konstrukcija sudomins ieškančius patogumo, norinčius optimaliai išnaudoti mažą erdvę, mėgautis didesniu šviesos srautu. Priklausomai nuo balkono ilgio, galima pasirinkti stumdomų dalių skaičių. Taip pat galėsite pasirinkti pageidaujamą profilio spalvą. Profiliai dažyti milteliniu būdu, todėl eksploatavimo periodu jų dažyti iš naujo nereikės. Valant, visas slankiojančias dalis galima lengvai išimti ir po nuvalymo vėl jas įstatyti į rėmą, jas paprasta prižiūrėti.

***Aliuminės slankiojančios balkono stiklinimo sistemos privalumai: Estetiška ir šiuolaikiška; Optimali konstrukcijos kaina, patikimumas, ilgas eksploatacijos laikotarpis; Užtikrinamas tvirtumas; Gaminamos 2-jų , 3-jų ir 4 –ių bėgelių stumdomos sistemos; Galimybė pasirinkti profilio spalvą; Profiliai dažyti milteliniu būdu, todėl eksploatavimo periodu jų dažyti iš naujo nereikės; Valant, galima judančias dalis iškelti ir po nuvalymo vėl jas įstatyti į rėmą; Idealiai tinka mažiems, siauriems balkonams ar tiems, kuriuose daug daiktų ar baldų; Sistema lengva, todėl neapkrauna balkono konstrukcijos papildomu dideliu svoriu; Puiki apsauga nuo vėjo, dulkių, lietaus ar sniego; Ypač tinka mūsų klimatui, kadangi aliuminis nereaguoja į temperatūrų skirtumus.

Aliuminio stiklinimo sistema yra lengva, palyginti su plastikine sistema, todėl puikiai tinka ir senos statybos daugiabučiams, kurių balkonams didelis svoris gali būti net pavojingas. Maža to, aliuminio sistema pasižymi stiprumu, atsparumu korozijai, todėl Jūsų balkonas ilgai atrodys reprezentatyviai, nereikalaus periodiškos priežiūros ir investicijų.

PLASTIKO LANGŲ BALKONO STIKLINIMO SISTEMA: tiems, kurie planuoja gyvenamąją patalpą plėsti balkono pagalba, o tai reiškia, jog ruošiasi balkoną apšiltinti.Tai populiarus ir seniausiai naudojamas balkonų stiklinimo būdas, dar vadinamas šiltu balkonų stiklinimu. Šis balkonų stiklinimas leidžia ne tik sumažinti temperatūros svyravimus Jūsų balkone, bet ir sudaro galimybę padidinti buto gyvenamąjį plotą.

***Plastikinės varstomos balkono stiklinimo sistemos privalumai: Sumažina temperatūros svyravimus balkone; Puikiai izoliuoja šilumą; Pasižymi itin geromis garso izoliavimo savybėmis; Sudaro galimybę praplėsti gyvenamąją erdvę; Leidžia balkono erdvę išnaudoti produktyviau; Galimybė pasirinkti profilių spalvą ir raštą; Garantuoja saugumą; Užtikrina patvarumą ir ilgaamžiškumą; Užtikrina puikias vėdinimo galimybes; Galimas sudėtingų balkono konstrukcijų stiklinimas. Svarbus balkonų stiklinimo plastiku privalumas - saugumas, nes ši sistema yra tvirta, stipri ir sandari.

ĮSTIKLINTAS BALKONAS-PUIKI IŠEITIS PRAPLĖSTI MAŽAS ERDVES, IŠSAUGOTI NAMUOSE ŠILUMĄ, O KARTU SUKURTI NAMUOSE IR PUIKŲ ESTETINĮ VAIZDĄ.

Mūsų meistrai turintys didelę darbo patirtį ir išmanantys savo darbą gali suteikti pilną informacija ir parinkti Jums tenkinantį sprendimą. Mūsų tikslas pateikti klientams geriausius sprendimus, geriausią kokybę, bei jų kainos santykį. Mes pasiruošę profesionaliai ir dalykiškai bendradarbiauti.

UAB "LIMPAKA"- BALKONŲ STIKLINIMO EKSPERTAI !!!

Platesnę informaciją, apie įmonės teikiamas paslaugas, rasite apsilankę tinklalapiuose: www.limpaka.lt ir www.aliuminiaibalkonai.lt

LIMPAKA, UAB

info@limpaka.lt