BALDŲ PROJEKTAVIMAS IR GAMYBA KAUNE !!!

Paskelbta: 2019-05-31

ARTEMBALDAI, MB Naudodami naujausias technologijas bei kokybiškas medžiagas gaminame aukščiausios kokybės baldus. Mūsų sukaupta patirtis padės įgyvendinti Jūsų svajones.

GAMINAMI BALDAI: Virtuvės; Svetainės (Mes pasiūlysime individualius poreikius atitinkančius sprendimus, suprojektuosime ir pagaminsime sveteinės baldus, kurie derės prie esamo Jūsų namų dekoro); Miegamojo ( Baldai jaukiam miegamojo kambariui: lovos su dėže patalynei, spintelės, spintos (stumdomis sistemos), komodos, veidrodžiai, daiktadėžės); Vaikų kambario (Baldus vaikų kambariui gaminame naudodami kokybiškus produktus, todėl baldai yra ne tik gražūs, bet ir patvarūs. Projektuodami baldus vaiko ar jaunuolio kambariui pasiūlysime, kokias spalvas ir tekstūras pasirinkti pagal vaiko amžių ir patarsime, kaip tinkamai išnaudoti erdvę išdėstant rekiamus baldus); Vonios baldai (Mūsų gaminami vonios baldai pasižymi aukšta kokybe ir funkcionalumu. Šių baldų gamybai naudojame atsparias vandeniui dažomas MDF plokštės); Prieškambario(Mes pasiūlysime jums tinkamą ir kompaktišką variantą, kaip apstatyti prieškambarį); Biuro baldai (Projektuodami biuro baldus, ypatingą dėmesį skiriame patogios ir sveikos darbo vietos, kurioje būtų ne tik patogu dirbti, bet ir lengva atsipalaiduoti, susikaupti, įrengimui. Atsižvelgę į darbuotojų individualius poreikius, darbo vietas sukursime išlaikydami vieningą biuro stilių); Įstaigų baldai (Pagaminsime originalius baldus knygynui, vaistinei, parduotuvei, restoranui, klubui ar bet kokiai kitai įstaigai. Gaminant specializuotų įstaigų baldus, atsižvelgiame į patalpų dydį, veiklos pobūdį bei Jūsų klientų pageidavimus); Spintos su slankiojančiomis sistemomis (Naudodami aukštos kokybės slenkančių sistemų profilius pagaminsime stumdomas duris ar pertvaras bet kokioje patalpoje); Lauko baldai.

BALDŲ DIZAINAS IR PROJEKTAVIMAS: Jeigu savo būstui ar kitai erdvei ieškote ko nors ypatingo, išskirtino ir negalite rasti, mūsų profesionalus dizaineris būtinai pasiūlys Jums tinkamausią sprendimą. Atsižvelgdami į Jūsų pageidavimus paruošime keletą projekto variantų (skirtingų spalvų, tekstūrų bei formų), puikiai derančių prie Jūsų bendro interjero.

„ARTEMBALDAI“ – TAI ERGONOMIŠKI, FUNKCIONALŪS, MOBILŪS IR MODERNŪS BALDAI !!!

KREIPKITĖS Į MUS IR MES PADĖSIME JUMS TURĖTI SVAJONIŲ BALDUS !!! MES JUMS GARANTUOJAME KAINOS IR KOKYBĖS DERINĮ !!!

Platesnę informaciją, apie mūsų vykdomą veiklą, rasite apsilankę tinkalapyje: http://artembaldai.lt/

Su mumis galite susisiekti telefonu: 8-698 08062 arba el. paštu artembaldai@gmail.com

ARTEMBALDAI, MB

artembaldai@gmail.com