AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS NESTANDARTINIŲ KORPUSINIŲ BALDŲ PROJEKTAVIMAS, GAMYBA IR MONTAVIMAS, VISOJE VAKARŲ LIETUVOJE !!!

Paskelbta: 2020-10-12

MEDEINUS, UAB Projektuojame, gaminame ir montuojame įvairius korpusinius baldus. Mūsų meistrai gamina bei montuoja tvirtus, funkcionalius baldus, atsižvelgdami į Jūsų poreikius bei aspektus. Mes galime pasiūlyti baldus, kurie džiugins Jus ir Jūsų artimuosius.

GAMINAMI BALDAI: VIRTUVĖS BALDAI; SVETAINĖS BALDAI; VAIKO KAMBARIO BALDAI: Lova, spinta, rašomasis stalas, spintelės, lentynos – iš kokybiškų medžiagų, kruopščiai sumontuoti šie klasikiniai baldai ne tik džiugins visą šeimą, bet ir tarnaus ne vienerius metus. ; BIURO BALDAI; VONIOS KAMBARIO BALDAI; STUMDOMOS DURYS. Platus stumdomų durų asortimentas Jūsų individualiems poreikiams. Durys gaminamos iš įvairių medžiagų – galite rinktis laminuoto medžio drožlių plokštes, plokštes, kurios derinamos su stiklo intarpais bei kitus, prie kliento poreikių pritaikytus sprendimus. Mūsų meistrų gaminamos durys pasižymi itin aukšta kokybe. SPINTOS. Spintų durims galime pasiūlyti didelę užpildų įvairovę. Stumdomoms durims naudojamos kokybiškos slenkančios sistemos, todėl durys atsidaro lengvai ir patogiai. SPINTOS STUMDOMOMIS DURIMIS. Mūsų įmonė Jums siūlo įvairaus dydžio, stiliaus, spalvų spintas su vieneriomis, dvejomis ar daugiau durų – visa tai priklausys nuo patalpos dydžio, interjero dizaino bei klientų pageidavimų.

TEIKIAMOS PASLAUGOS: BALDAI IŠSIMOKĖTINAI: Mes bendradarbiaujame su SB lizingu, tad galime Jums pasiūlyti įsigyti pasirinktus baldus išsimokėtinai. Dėl šios priežasties susikurti jaukius ir gražius namus tampa dar lengviau bei patogiau. Kreipkitės ir aptarsime Jums rūpimus klausimus dėl baldų įsigijimo.

Susisiekite su mumis, o mes suteiksime visą reikalingą informaciją, pasiūlysime aukštos kokybės baldų projektų pavyzdžius ir atsižvelgsime į Jūsų lūkesčius.

Paslaugas teikiame visoje vakarų Lietuvoje – Klaipėdoje, Palangoje, Kretingoje, Gargžduose, Šilutėje. Platesnę informaciją, apie mūsų teikiamas paslaugas, rasite apsilankę tinklalapyje: www.medeinus.lt

UAB "MEDEINUS" KOMANDA - TAI JŪSŲ PATIKIMI IR LAIKU DARBUS ATLIEKANTYS PARTNERIAI !!!

MEDEINUS, UAB

info@medeinus.lt