Augintinių viešbutis Ukmergės rajone

Paskelbta: 2022-05-12

AKESO, gyvūnų viešbutis, UAB AKESO LT 2021 m. kovo 5 d. duris atverė naujas augintinių viešbutis Ukmergės rajone! Pilnai pritaikytas viešbutis atitinka visus gyvūnų gerovės, higienos bei sanitarijos reikalavimus ir turi LR Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos patvirtinimą.

Akeso Viešbutis Gyvūnams yra įsikuręs 10km nuo Ukmergės, Skabeikių kaime, ramioje, atakioje vietoje.

Jei išvykstate atostogauti arba į komandiruotę, o galbūt išvažiuojate savaitgaliui arba per šventes iš miesto – palikite mums savo augintinius ir atsipalaiduokite, Jūsų mylimas augintinis viešbutyje jausis kaip namuose, o gal ir geriau, nes pas mus galės išbandyti spa procedūras, treniruočių, žaidimų, begiojimo ir kitas lavinamasias ir poilsio zonas.

Jūsų gyvūnai bijo ir nemėgsta pasilikti namuose vieni? Atveskite į mūsų dienos darželį ir jie greitai susiras linksmą ir draugišką kompaniją viešbučio žaidimų aikštelėje.

Mes su visa meile prižiūrėsime juos, lepinsime, glostysime mylėsime juos visą tą laiką, kol gyvūnai gyvens pas mus. Grąžinsime Jums gražius, išmaudytus ir sušukuotus atgal į Jūsų mylinčias rankas.

AKESO, gyvūnų viešbutis, UAB AKESO LT

info@akesovet.lt